SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

BUKETT MED DÖSKALLAR + POP-UP - CARD MAKING, KORTMAKERI, SCRAPBOOKING

Av Sari - 28 oktober 2008 19:38

Min väninna Maarit tipsade mig om att använda stämpeln This booquet’s for you till en bukett med döskallar… Efter att ha funderat ett tag på hur jag skulle lyckas med den bedriften, satte jag mig ned och började att stämpla.

Jag tog ett vitt papper och stämplade på med olika färger på cirklarna i bakgrunden och embossade dem med genomskinligt pulver för att få en livlig effekt

Jag använde olika färger för att få en blandad effekt av den supersöta döskallestämpeln. Jag klippte ut dem och satte på tunna remsor till stjälkarna. Jag stämplade och embossade texten och satte den på en bit papper som fick tjäna som vas eller kruka. Sedan stämplade jag på för fullt med ordet boo.

På insidan av bukettkortet - ville jag använda mig av pop-up-tekniken… Jag som aldrig nöjer mig med det lilla, ville ha flera bilder att poppa upp med… Jag letade fram några fina bilder på Internet och skrev och klippte ut dem. Därefter satte jag dem på kartong och klippte ut igen. Jag ville att de skulle vara stadiga framför sladdriga…

Jag använde min Cuttlebug för att få fram spökhuset och spindelnätet. Jag använde dock lite färg i embossingkuverten -för att skapa dynamik i motiven, och voilá - här har ni resultatet, pop-up-motiv åt båda hållen… !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se