SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 30 november 2008

TILLVERKARE-FÖRTECKNING

Av Sari - 30 november 2008 12:09

Här är mina favoritmärken bland scrapbooking- och kortmakar-tillbehören:

 • HERO ARTS http://www.heroarts.com/
 • MAKING MEMRORIES http://www.makingmemories.com/
 • K&COMPANY http://www.kandcompany.com/shop/pc/viewContent.asp?idpage=1   


 •  
  ANNONS
   
  Tin

  Tin

  30 november 2008 19:43

  Hej!
  Vad glad jag blir när någon tycker om min blogg! Tack!

  När du lägger till länkar:

  Gå in på Färg & Utseende, där under rubriken statistik & inställningar
  Där står DINA LÄNKAR klicka där!

  Lycka till!
  TIN

  http://tins.bloggagratis.se

  Från
      Kom ihåg mig
  URL

  Säkerhetskod
     Spamskydd  

  Kommentar

  Av Sari - 1 januari 2011 07:41

  Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

  Av Sari - 1 januari 2011 07:00


  (fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

  Av Sari - 31 december 2010 11:02

  Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

  Av Sari - 31 december 2010 07:00


  Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

  Av Sari - 30 december 2010 05:15

  Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

  PRESENTATION


  Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

  TRANSLATE

  Fråga mig

  74 besvarade frågor

  JAG SKAPAR HOS

  THE GREETING FARM

  SENASTE INLÄGGEN

  SÖK I BLOGGEN

  BESÖKSSTATISTIK

  BLOGGTOPPEN

  Blogg listad på Bloggtoppen.se

  YOUTUBE

  Följ bloggen

  Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
  Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

  KALENDER

  Ti On To Fr
           
  1
  2
  3 4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12 13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21 22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  <<< November 2008 >>>

  ARKIV

  TIDIGARE ÅR

  KATEGORIER

  JAG GILLAR...

  BLOGGRUNDA

  BUTIKER I GBG-OMRÅDET

  INSPIRATION

  UTMANINGAR

  SKISSER

  GRATIS - UTSKRIFTER M M

  BUTIKER

  BUTIKSBLOGGAR

  VARUMÄRKEN

  RSS


  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se