SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 5 december 2008

EN GALEN HALLOWEENTAG - FASTÄN DET NÄRMAR SIG JUL...

Av Sari - 5 december 2008 21:59

NU HAR JAG GJORT EN GALEN HALLOWEENTAG... FASTÄN D NÄRMAR SIG JUL...

Jag blev lite inspirerad av Tim Holtz femte jultag... men jag tog första bästa stämpelset jag kom över och d blev en halloweentag istället... en galen sådan...

Jag har:

  • målat bakgrunden med svart akrylfärg
  • stämplat och embossat i vitt de motiv som syns
  • färglagt med olika akrylfärger och försökt skrapa bort överflödet
  • målat en bil med guldfärg, embossat det och inkat med lite svart, satt dit några brads
  • ritat av en grungeboard-döskalle, målat den gul, embossat den, inkat och färglagt med olika färger...
  • målat fälten för ögonen vita och satt i två röda bling bling-stenar...
  • gjort ett hål för en stor öljett och satt dit ett orange snöre...


En riktig färgkavalkad! 
ANNONS
 
marit

marit

5 december 2008 22:31

O shit! Läskig, fast läcker =)

Nu är det ny fredagsskiss i min blogg =)

Kramis

http://maritsscrapblogg.blogspot.com

 
Stämpelboden

Stämpelboden

6 december 2008 15:44

Hej!
Vi på StämpelBoden letar efter smultron att trä på vårt strå?
Kanske kommer du och dina alster bli ett av dem?!
Vill du veta mer om vår bloggjakt eller bara få lite inspiration?
Då är du välkommen till vår blogg & glöm inte att lämna ett spår....
http://stampelbodens.blogg.se
Kramar från Bloggjägaren Anneli
Tanken är att detta ska kännas lite nyare och mer spännande...
Glöm inte att spara å maila mig länkar på bloggar med StämpelBoden alster! :D

http://anneli.segeson.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se