SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 6 december 2008

OCH JAG SOM TRODDE ATT JAG VAR KLAR MED ALLA JULKORT... :-)

Av Sari - 6 december 2008 21:27

OCH JAG SOM TRODDE ATT JAG VAR KLAR MED ALLA JULKORT... :-)

Ja, så blev D ytterligare ett julkort... D borde jag ju ha fattat när jag köpte fler julstämplar :-). Jag försökte mig på lite lager på lager - lite collagekänsla över det hela... med olika typer av stämplar...

Här finns både text, noter och gran i bakgrunden...

Därefter jag har glittrat granen lite, satt på röda bling-bling-stenar, stansat ut god jul två gånger - en gång i vit prickigt på rött och en gång i svart...

Jag har även lagt till lite guldstjärnor och guld-bling-bling-stenar.

 
ANNONS
 
Petra

Petra

6 december 2008 23:41

Galet snyggt jukort!!!
Tack för inspirationen.
Kram Petra

http://petraspyssel.blogg.se

 
Ingen bild

Agneta

7 december 2008 00:31

Kan bara hålla med Petra här....det är väldigt snyggt kortet. Är det dagens inköp du andvänt tro?

Kram Agneta

 
Ingen bild

Sari Hänninen

7 december 2008 07:16

jag var ju först på gamla format o hittade några stämplar till halva priset... o sen ramlade jag in på wettergrens på backaplan... jag trodde ju att d lagt ned... men där hittade jag lite clearstamp-artemiostämplar... jag gillar dem jättemycket eftersom de är relativt billiga i jämförelse med penny black o s v.
det som jag har använt är noter och och text - båda stora stämplarna i samma paket...
det som skymtar fram i rött är en rätt stor två-stjärnsstämpel med bakgrundstext - även om d inte syns så väl... o sen har jag använt ett annat artemio-jul-stämpelpaket för att få fram granen... jag färglade den med olika gröna nyanser...

 
Tette

Tette

7 december 2008 18:39

Oj, så mycket fint du gör. Tack för din kommentar i min blogg - och klart att du för lifta hur mycket du vill.

http://ogonblicken.blogspot.com

 
Sessan

Sessan

8 december 2008 04:40

Hej!
Vi på StämpelBoden letar efter smultron att trä på vårt strå?
Kanske kommer du och dina alster bli ett av dem?!
Vill du veta mer om vår bloggjakt eller bara få lite inspiration?
Då är du välkommen till vår blogg & glöm inte att lämna ett spår....
http://stampelbodens.blogg.se
Kramar från Bloggjägaren Sessan..

http://sessanspyssel.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se