SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 8 december 2008

UPPDATERING AV MÅLNINGS- OCH STÄMPLINGSYTA

Av Sari - 8 december 2008 23:13

NU HAR JAG FÅTT EN ÄNNU BÄTTRE IDÉ TILL HUR JAG SKALL FÖRVARA MINA STÄMPLAR OCH ORDNA TILL DEN KLADDIGA BITEN AV PYSSLANDET...


Jag kom på en idé!

Jag ville ha ordning på mina monterade stämplar. Jag vill förvisso också få ordning på mina omonterade, men i det här fallet satsade jag på de förstnämnda. Jag ville på något sätt få plats med stämplarna där jag också kladdar och använder stämpeldynorna...

Jag kom på att jag hade två små skåp med hyllplan och dörrar. Jag bad min trötte sambo att hjälpa mig.

Jag valde att sätta skåpen rätt så högt upp, för att få plats med något undertill. Och se vad bra det blev!

Nu har jag plats för både akrylfärger, distress-påfyllningsflaskor, glitterlim, alkohol incs (på höger sida) och mina stämplar... förutom platsen jag kan kladda och kludda på!

Det känns så bra!

Vi får väl se hur länge det dröjer innan jag kommer på nästa briljanta idé... ;-).

Den första bilden är en återblick på hur det såg ut innan förändringen... Den andra bilden är i närbild och den tredje visar hur det ser ut på håll...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se