SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 5 januari 2009

MOTIVET-TÄVLING JANUARI 2009

Av Sari - 5 januari 2009 14:59

MITT BIDRAG TILL MOTIVET-TÄVLINGEN I JANUARI 2009


Det här är mitt bidrag till tävlingen som Motivet har...

Jag har använt deras underbara kärleksnallar och försökt följa skissen så gott det gått... med stilistisk frihet givetvis ...:-).

http://motivet.com/blog/?p=113Jag har en svart kortbas med vit akrylfärg i ramen.

Bubbelpapper från en chokladkartong som s k brytare... (jag rev bort det översta lagret för att få fram bubblorna).

Gröna brads i varje hörn - olika färger - för att matcha papperet som ligger ovanpå... vilket i sin tur har vita brads i hörnen...

Det guldiga papperet kommer från någon chokladkaka... och jag har embossat dit lite noter... och dragit på med lite färg för att få fram dem bättre.. Jag vet inte riktigt om de syns... Tanken var i alla fall att de skulle vävä ihop temat... Love is all around... - som delvis är skrivet med självhäftande chipboard-bokstäver och stämplade making memories-stämpelbokstäver, som i sin tur är klippta bokstav för bokstav och inkade runt kanterna...

Därtill finns det några noter på det gröna bakgrundspapperet.

Jag klippte ur en cirkel och använde en blombladen från en stor stansad blomma för att skapa en vit scalloped cirkel...

Hjärtan på innerpapperet för att symbolisera kärleken...

Små lösa hjärtan vid sidan av cirkeln för att förstärka.

Nallarna är färglagda med Brushables-pennor. Fotsulor, öron och nosarna är glittrade med glitterlim.

Det gick åt x antal timmar för att få det färdigt, men jag anser mig vara nöjd... :-). Äntligen! Det har kanske lossat nu!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se