SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 6 januari 2009

BLOM- OCH VÄNSKAPSKORT - MOTIVETSTÄMPEL

Av Sari - 6 januari 2009 00:48

BLOM- OCH VÄNSKAPSKORT MED MOTIVET-STÄMPEL


Det här är den andra stämpeln jag provade på utav de fem jag beställde ifrån Motivet vid jul.

Visst är blomman fin...?

Jag trodde dock att den skulle varit lite mindre, så att jag kunde gjort lite Andy Warhol-liknande kort med den... Men jag klagar inte, inte alls... Den e ju superfin alldeles ensam, eller vad tycker ni?

Jag tänkte göra ett enkelt kort för en gångs skull... så att inte känns överarbetat...

Jag har en förkärlek till glitterlim... Det blir så fint bling i motivet... Kanske tjötigt för vissa, men jag gillar det... definitivt :-).

 
ANNONS
 
Monica

Monica

6 januari 2009 09:12

Hej du och tack för kommentaren hos mej - kul att du gillade kortet!
Jag har också fått beställning från Motivet. Får se om jag hinner hitta på nåt till den 10e. Ditt blomkort är jättehärligt tycker jag!!
Och det blir definitivt inte enkelt att matcha ditt Motivet-bidrag: supergulligt!!!

http://monica66.blogg.se

 
Angela

Angela

6 januari 2009 11:08

Jättesnyggt kort med fina färger! Man kan aldrig få för mkt glitterlim... ;)

http://trivsammastunder.blogspot.com

 
Ingen bild

Agneta

6 januari 2009 12:46

Detta kortet var kanonfint, skall bli skoj att se vad mer det kommer ur Motivet-paketet...=)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se