SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

UTMANAR MIG SJÄLV ATT GÖRA KORT MED DET JAG HAR...

Av Sari - 15 februari 2009 09:31

JAG UTMANAR MIG SJÄLV ATT GÖRA KORT MED DET JAG HAR... IDAG

Och med det menar jag, testade pappersbitar - stämplade motiv, självstämplade bakgrundspapper, utstansade cirklar m m...


Agneta, min pysselkompis kommer hit idag - och eftersom hon har börjat röja bland sina saker hemma, lägga ut dem på Tradera - så tänker jag göra något liknande... använda det jag har...

Vi har lovat varandra det... - även om jag är lite dålig på att hålla det...


Mycket vill ha mer... känns det som... :-(.


Jag är för övrigt rätt så bra på att ta hand om mina spillpapper... eftersom jag inför varje kort alltid börjar att leta bland mina färgsorterade spillpapper...

Jag är så pass bra på det, att jag glömmer att bläddra bland alla mina andra papper... Så alla fina papper jag köpt, blir stående i sina förvaringsbackar... :-(...


Är detta ett säkert bevis på ett vansinnestillstånd eller vad?


Jag blir rädd för mig själv ibland, när jag tänker på hur mycket pengar som bara ligger i olika förvaringslådor m m...


Huuuuga!


Inte tänka för mycket... tänker jag då... :-).


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

ARKIV

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se