SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

HJÄÄÄÄLP!!!! DOODLE FACTORY OCH SPELLBINDERS NESTABILITIES

Av Sari - 15 februari 2009 22:40

HJÄÄÄÄLP!!!

Jag skulle vilja köpa doodle factorys härliga djurstämplar - av typen sura katten, elefanten, mimo m fl...

Finns det någon som vet var jag kan finna dem?

Hos scrapaddicted är de slut - och inget datum finns att få... :-(.


Jag söker också efter spellbinders nestabilites dies... Var kan jag få tag i dem?

Jag söker främst cirklar - små + petite, scalloped kant till stora kvadrater och andra ovanliga former...

Överallt jag kollar, är de slut...

Kanske kommer de på mässan i mars... O d e ju inte mer än en månad bort... :-)

Kanske skall jag ge mig till tåls :-).

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena

15 februari 2009 23:51

Hej!
På Pysselmyran verkar de finnas kvar... och i Arkivets nyhetsbrev eller om det var på bloggen tyckte jag att jag läste att de skulle få in Spellbinders snart. Hoppas du hittar några! Jag hoppas själv på mässan och förhoppningsvis mässpriser. :-)

 
Ingen bild

sari h

16 februari 2009 08:29

ja, mässpriserna kanske är något att fasta vid...
tack för tipset... :-)

 
Åsa

Åsa

18 februari 2009 10:48

Jag har köpt mina spellbinders från http://www.scrap-mart.com/ bra pris och ganska snabb leverans.

http://www.merving.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

ARKIV

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se