SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

HEJ, HEJ, HEMSKT MYCKET HEJ

Av Sari - 19 februari 2009 22:25

HEJ, HEJ, HEMSKT MYCKET HEJ...


Sååå, det blev inte guldakrylkanter, utan en vit kant runt... Jag ville få fram de mörka färgerna lite bättre...

Jag har använt Saris bananpapper och Kutzingars blomdie från Quickutz.

Jag började stansa ut blommor i olika färger och på något sätt lät jag mig inspireras av ALLEs helt underbara kort...


 
ANNONS
 
sari

sari

19 februari 2009 23:59

Vilken underbar kort!!! Det pågår Cybercrop på scrappiz just nu...och i en av utmaningar ska man använda "specialpapper" som tex. mullberry. Denna kort skulle passa utmärkt i den kategorin. Du kan ju kika in på www.scrappiz.se =)

http://sari-sariscards.blogspot.com

 
Ingen bild

myy ja vilijonkka

20 februari 2009 06:18

detta kort är rolif! och fin!

 
Alle

Alle

20 februari 2009 11:18

Det blev ju jätte fint!!

Har du sett de nya papperet från Basic Grey med Elefanter på...ur serien Marrakech...jag köpte några i går...jag tycker de är så fina...ps: de finns på Arkivet i stan.

http://www.alleswe.bloggagratis.se

 
Ingen bild

sari h

20 februari 2009 16:26

hmmm - elefanter....
arkivet...
hmmm
kanske blir det ett äktenskap på båten på nästa fredag... :-)
jag menar att kanske har d med sig papperena...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se