SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 1 mars 2009

SCRAPKRYSSNINGEN ÄR ÖVER... 2

Av Sari - 1 mars 2009 18:11

SCRAPKRYSSNINGEN ÄR ÖVER... 2

Lördag morgon började med frukost.

Jag tror att jag var den förste som gick in. Jag valde i lugn och ro.

Gick sedan till hytten. Och eftersom jag kände mig lite febrig, passade jag på att vila lite. Vi skulle ju inte i land förrän kl 09:00.

Jag tog några tabletter och gick ned till foajén. Där mötte jag Karina och Sara igen!

Vi bestämde oss för att slå följe och undersöka Kiel.
Vi gick gågatan till höger och upptäckte en medeltida-uppvisning. Vi fotograferade och bekantade oss med närmiljön.

Supertrevligt!

Affärer har vi ju gott om i Sverige, tänkte jag.

Innan jag gick till båten, gick jag in i 1 euro-affären. Det var som Göfab-tian ungefär. Jag kom ut med lite filtdekorationer.

Kurserna började igen kl 14:00.

Vi hann med två kurser innan middagen.


Det var god mat och vi unnade oss att sitta ned och konversera. Mycket trevligt måste jag säga.
Och sen upp igen, för att skapa fritt.

Trött igen, vid 23:00-tiden. Så det var bara till att lägga sig.
Men innan jag somnade, tittade jag på alla foton från Kiel.

Och jag måste säga att det fanns många roliga detaljer att fotografera.

Go' natt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se