SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 8 mars 2009

CUTTLEKIDS-ELEFANTEN WALTER

Av Sari - 8 mars 2009 03:34

CUTTLEKIDS-ELEFANTEN WALTER

Det första jag testade igår var just den här die-stansen... Jag provade på måfå att göra det i svart och vitt...

Det andra var att stansa ut en cirkel med omvända scallopkanter i svart.

När jag nu ville göra ett kort hade jag ingen lust att göra något... Jag tittade på en mängd stämplar, men inget greppade riktigt tag i mig...

Men elefanten Walter piggade allt upp mig...


Så jag beslutade mig för att använda det jag hade stansat fram...

Jag ville göra ett så enkelt kort som möjligt, varför jag tog fasta på svart, vitt och, givetvis ORANGE, förutom grönt. Jag kände att det kunde bli en bra färgkombination.

Jag har använt samma dekorationspapper - fram- och baksida...

Jag har torrembossat nedre delen av dekorationspapperet med cuttlebugs fyrkants-embossing-kuvert (nyinköp från igår).


Uttrycket kidred spirits är från ett K&Co Stickers-häfte.


Så här är den, den första Walter-elefant-tagen!

 
ANNONS
 
Ingen bild

anns

8 mars 2009 12:43

oohh..den va fin..elephants rules!!

 
ÅsaM

ÅsaM

8 mars 2009 20:22

Vilket fint kort men du sover inte du på nätterna? inlägget kom ut kl 03:34.

http://www.merving.blogspot.com

 
Sussie

Sussie

12 september 2010 01:06

hahaha! Här var det ju rikigt kul att vara på besök! Elephantastic och elephabulous! ;D ;D

http://www.lotusblommansblog.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se