SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

HILDAS RUM - FEMKAMP - DEL 3

Av Sari - 14 mars 2009 12:36

HILDAS RUM - FEMKAMP - DEL 3

Här är mitt bidrag till alter-tävlingen hos Hildas rum.

En låda för mina drömmar.


En tom låda som jag först inkade och satte på papper på på sidorna och på locket.

Jag fäste lite större brads i hörnen på locket, för att få färgerna att lyfta lite.


Därefter satsade jag på att sätta en liten bok på locket...

Lådan kan alltså användas ensam eller tillsammans med boken.


  • Jag använde en BIA (Bind it all) för att få papperna att bilda en enhet.
    Jag nitade fast det översta dekorationspapperet till boken.
  • Jag använde en rub-on-pinne (glasspinne) och piprensare för att fästa anordningen på locket. Jag hade också presentsnöre och häftklämmor för att göra det mera hållbart.
  • Jag satte fast pappersremsorna i varandra med en brad. Därutöver satte jag fast hela bunten papper med en annan brad.
  • Jag Satte ett snöre genom knapp och framsida av boken för att hålla fast en av pappersremsorna.
  • Ett gem fick hålla fast en annan pappersremsa.
  • Jag dekorerade med tyll på BIA-spiralen.
  • Som motiv använde jag Kortmakarens drömfilur.
  • Jag använde dymomaskinen för att fram budskapet -mina drömmar 2009-.


 
ANNONS
 
Alle

Alle

14 mars 2009 23:11

Oj den va fin...man kanske ska göra sig en dröm-låda...

http://www.alleswe.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se