SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 17 april 2009

NYFIKEN I EN STRUT

Av Sari - 17 april 2009 23:02

NYFIKEN I EN STRUT

Jag blev jätteglad när jag såg antalet besökare idag... över 230!

Men eftersom så få lämnar kommentarer, undrar jag vad folk gör på min blogg...

  • Letar ni efter information?
  • Har ni hamnat fel?
  • Inspireras ni av det jag gjort?
  • Ingår min blogg i någons bloggrunda?

Det skulle vara kul att veta vad folk gör här...


 
ANNONS
 
Alle

Alle

18 april 2009 01:03

Jag gillar kortet med Apan och det med ugglorna...jätte fina!
Här har vi pysslat lite med... 8 st kort blev gjorda och det blev rätt blandad kompott...nu blev jag trött...så vi fortsätter i morgon! natti natti !

http://www.alleswe.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

18 april 2009 14:34

JAg älskar din blogg därför att du ger mig både inspiration och information, och det är alltid något nytt att titta på.
Kommenterar sällan eftersom det tar lite tid och är alltid samma kommentar - Vilket/vilken fantastisk kort/scrapsida osv.
Du är en inspiration för många som du märker. TACK!

http://scrapbruket.bloggagratis.se

 
ÅsaM

ÅsaM

18 april 2009 18:48

Jag är här inne flera gånger per dag eftersom jag har kommit på att du uppdaterar OFTA. Och ja jag inspireras av dina alster.
TACK!

http://www.merving.blogspot.com

 
Marias Hörna

Marias Hörna

14 december 2010 13:22

Är inne ganska så ofta för inspiration. Sedan har du också så mycket tips i olika former som jag bara älskar. Så letar jag efter något i tanken så går jag alltid in här för att kolla läget. Nu tex snurrar jag in för att kika lite på strutar till julen :)

http://mariashrna.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se