SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 21 april 2009

ETT BIA-ALBUM TILL SCRAPBRUKET :-)

Av Sari - 21 april 2009 11:12

ETT BIA-ALBUM TILL SCRAPBRUKET :-)

Ett ScrapBruket-album, i ordets dubbla bemärkelse...


När jag väl bestämt temat, gick det lätt... Men innan jag hade en aning om vad jag ville dekorera utifrån, kändes det tungt :-(.

Så jag bestämde mig för att göra ett Scrapbruket-album, med saker som mestadels kommer från just Scrapbruket!


Jag har inte dekorerat hela ännu... Jag bestämde mig för att vara nöjd med ett halvfärdigt..

På så sätt finns det ju utrymme för andra tankar och idéer längre fram...

tillägg:

Och längre fram... Ja, d tog inte mer än några minuter, så hade jag pyntat vidare...

Jag satte knappar på de orange blädder-flikarna..., två snören på första tagen...

Och mer lär det bli :-)!


 
ANNONS
 
Alle

Alle

21 april 2009 12:24

Det ser ju jätte coolt ut...jag ska ägna dagen åt mitt Grafitti album...

http://www.alleswe.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

21 april 2009 18:08

SUPERLÄCKERT!
Favoriten är nog "close to nature" men HÅVERUD ROCKS är bara såååå coolt. Det visste ni inte va - att det är här ute på landet saker verkligen händer.... fråga Sari...

http://scrapbruket.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15


Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

72 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se