SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

ETT NYTT LIV-KORT - PIRATE PRINCESS OCH WILMA LÅNGSTRUMP

Av Sari - 16 maj 2009 09:13

ETT NYTT LIV-KORT - PIRATE PRINCESS OCH WILMA LÅNGSTRUMP


Här vill jag hylla min väninnas nystart i livet! Jag har valt färger som jag tror att hon tycker om.

Därefter har jag stämplat en massa... framförallt bokstäver...


Papper från bland annat Dovecraft Wild Blossoms och Scrapbruket.


Pirate Princess-stämplar från Rusty Pickle från Scrap och Hobby i Sävedalen.

Här kan du se hur stämplarna som jag använt, plus många andra som hör till serien ser ut.

Kolla förresten in följande länk för att se alla fina papper som Rusty Pickle gjort till serien Pirate princess.


Wilma Långstrump från Kortmakaren.

TRO utstansat med Quickutz Chemistry. Det här är mitt första och mest använda helplatte-alfabet. En klar favorit! Den finns också hos Kortmakaren.


Hus och text om nytt hem från Stämpelboden.

Pssst...

För att få plats med Tro på dig själv-tagen... fick jag höja upp fickan med tre lager monteringstejp... 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se