SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

BORÅS, MAGNOLIA ,TIM HOLTZ, STÄMPLAR, PULL-EZ-DEKORBANDVÄSKA

Av Sari - 17 maj 2009 10:00

BORÅS, MAGNOLIA, TIM HOLTZ, STÄMPLAR, PULL-EZ-DEKORBANDVÄSKA


Well... Det fattar ju vem som helst att man inte kan åka till Borås utan att ta en sväng om Magnolia.

Jag hade tänkt att ta en titt hos Forma Hantverk, då de har flyttrea... Men jag kände inte för att stressa och lockas till en massa onödiga infallsköp, så jag åkte till källan direkt... :-).


De hade dock inte bytt lokaler, så jag fick traska tillbaka till den gamla lokalen... Och på vägen dit såg jag en död gråsvart vildkanin, men ögonen utpetade. Jag mådde så dåligt att jag nästan började gråta...

Nej, Sari... inte ut på villovägar... Fokusera, som Annelie på Scrapbruket sade!


Och jag är ju inte den som åker till Magnolia för deras stämplar, utan för deras andra sortiment :-). Men det var nära att jag började gräva i deras stora 10-kronors balja med stämplar...


Det är kul att hitta en så stor butik, med både Tim Holtz-saker, stansar i olika format och utförande, Cuttlebug-dies och embossingkuvert, Quickutzstansar och -alfabet och en massa andra dies, stämplar, rub-ons, papper....

Och sade jag papper? För de har verkligen papper! Jösses!

Och jag som inga papper behöver...


Och äntligen fick jag tag i metallfärgerna till Alcohol inc-serien... Nu gäller det att börja jobba med dem igen... innan de torkar helt...


Och givetvis följde några Tim Holtz foam stamps med hem...

Kolla in flera exempel här:


Jag tycker att de har en bra bredd på sitt utbud...

Och i sanningens namn så är det ingan som helst problem att handla upp en hel lön där... Om man inte begränsar sig, menar jag...scrapbook-dot-com_1967_642664241.jpg

I vilket fall så hittade jag en kul liten grej, som jag sugit på ända sedan jag såg den någonstans för något år sedan...

En väska med utstansade hål för alla dekorband...

Och tittar ni riktigt noga, så ser ni orsaken till varför just den här fick följa med mig hem...

Ja, just det...

Den är ju RÖÖÖÖÖÖD!


Den heter Pull-Ez - ribbon storage for the stylish scrapbooker...

Och visst är jag stilig, när jag färgko-ordinerat skrider fram med röd scrapbookingväska på hjul, röd hög minihurts med förvaring för pennor, saxar, tejp m m samt min Panduro-papperssorterare... Och nu oxå en dekorbandväska i samma färg...

Så visst är jag stiiiilig...


Se upp för den röda scrapparen i flodatrakten på Sveriges nationaldag :-).

Kanske skall man slå till på stort och måla naglarna röda också...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se