SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

HJÄLP - HANDVÄSKEKORT MED PAPERMANIA-PAPPER

Av Sari - 17 maj 2009 22:43

HJÄLP - HANDVÄSKEKORT MED PAPERMANIA-PAPPER


Så fick jag äntligen tummen ur och gjorde något med dessa härliga lila-limegröna spring burst-papper från Papermania. Du hittar dem hos Scrapbruket.


Men eftersom jag inte har något kardborreband behöver jag HJÄLP att klura ut hur jag skall få flärpen att sitta kvar... Finns det någon som har ett bra knep eller två?


Dessutom är jag inte helt nöjd med bandet som går över bottendelen - för att ge stadga åt väskan... d v s att den skall förbli stående...

Jag tror att jag nästa gång skall göra dem lite djupare - så att de inte har chansen att glida isär när väskan är stängd...


P.S Dekorbandet åkte av fortare än kvickt, efter bloggandet :-). 
ANNONS
 
Alle

Alle

17 maj 2009 22:53

Jag ska skicka en bra sak till dig i morgon som kanske passar till väskan!
Så att du kan stänga och öppna den lätt och det är inte kardborrband!

http://www.alleswe.bloggagratis.se

 
Alle

Alle

18 maj 2009 00:23

Jag har stämplat med akrylfärg.

http://www.alleswe.bloggagratis.se

 
Ingen bild

sari h

18 maj 2009 09:47

jag väntar med spänning...
jag som är lite ovan med oväntad vänlighet blir både förlägen och pirrig...

 
Ingen bild

Catarina från kryssningen

18 maj 2009 13:00

Supersnyggt du gör. Man kan alltid använda 2brads med floss emellan en på locket och en på själva väskan sedan snurrar du floss från den ena till den andra. Detta brukar jag även göra som lås på andra kort.

 
Ingen bild

sari h

18 maj 2009 14:05

tack för tipset... något liknande slog mig faktiskt igår... men jag låter mig vänta lite... alle har ju lovat mig ngn lösning.. d skall bli spännande att c vad d kan vara för ngt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se