SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 7 juni 2009

FINNS D NGN SOM HAR DVD-SKIVAN TILL CRAFTER'S COMPANION-PAKETET?

Av Sari - 7 juni 2009 23:51

FINNS D NGN SOM HAR DVD-SKIVAN TILL CRAFTER'S COMPANION-PAKETET?


Jag tänkte bara höra mig för om det finns ngn därute som har dvd-skivan med instruktionerna för alla härliga askar m m...

Kanske kan man ha en träff där man visar flera...?

Det skulle vara kul och vara ett gäng som jobbar tillsammans med produkten... så att det inte blir ytterligare en produkt som bara kommer att samla damm i bokhyllan...

 
ANNONS
 
Neliva

Neliva

8 juni 2009 11:44

japp jag har den...fast jag bor i Holland dock...men e du på semester så e du alltid välkomen :-)

http://www.neliva.blogspot.com

 
Daneil

Daneil

8 juni 2009 18:52

Tyvärr men ska höra mej för!

http://danielfagerholm.webblogg.se

 
Neliva

Neliva

9 juni 2009 09:24

tack för titten.nä detta var det första jag gjorde...men ack så kul det var...kommer helt klart att göra allt dom har :-) Har du gjort nått från dom?

kram

http://neliva.blogspot.com

 
marit

marit

2 september 2009 10:43

Jag har blocks hemma och tar gärna hem videon åt dig.
Vet inte hur nära Skövde du är, men vill du får du gärna komma hit och ha en minikurs =)

http://scraphornan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se