SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 12 juni 2009

TOMAS 40+ UPPMANAR TILL SOLSKYDD

Av Sari - 12 juni 2009 11:28

TOMAS 40+ UPPMANAR TILL SOLSKYDD

Well, kanske inte en dag som denna, när regnet bara öser ned...

D var värst vad det har regnat, precis hela dagen!

Och det kommer att regna hela dagen och kvällen... ända till imorgon, när jag skall till Borås för att fira en väninna och hennes nya lägenhet!

Då, om inte förr, kan det ju komma till pass med lite solskydd, för gradantalet beräknas uppgå till hela 16 plusgrader!

Tomas solar (40+) (och jag som trodde att 40 + syftade på åldern... :-) ) är en ny stämpel som Kortmakaren har.

I bakgrunden ser du också prickar från stämpeln Prickig bakgrund. Det är en stämpel som Susanne har designat!

En liten blomma fick jag också med, för sakens skull!!! För även om jag har en massa blommor här hemma, så verkar de inte vara min grej... Jag vet helt enkelt inte hur jag skall jobba med dem... :-(.


 
ANNONS
 
Alle

Alle

12 juni 2009 11:43

Detta kortet va ju helt underbart!
Jätte roligt...jättefint!
Ha en skön helg...kram

http://www.alleswe.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se