SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 19 juni 2009

HERO ARTS - WOODGRAIN - TIME IS ON MY SIDE

Av Sari - 19 juni 2009 20:41

HERO ARTS - WOODGRAIN - TIME IS ON MY SIDE...

Jag såg på programmet STRÖMSÖ, där en tjej gjorde en tavla på ett enkelt sätt...

Jag lät mig inspireras av det och det redan uppstämplande bakgrundspapperet woodgrain.


Jag satte på några vita remsor och maskade TIM HOLTZ klockmask med svart dyna.

Därefter snurrade jag två varv med en bit snöre.

Och därefter använde jag mina favorit-småstämplar för att skriva uttrycket TIME IS ON MY SIDE - en låt som Rolling Stones gör superduperbra tycker jag! Jag hörde låten för första gången när jag såg filmen FALLEN med Denzel Washington. Nedan kan du höra den version jag gillar bäst...

Och sen kom jag på att jag hade en klocka som dekoration, så den fick följa med som ett ytterligare förtydligande...

 
ANNONS
 
Alle

Alle

20 juni 2009 13:18

Jätte coolt kort! jätte snyggt!
Hoppas att du har en skön midsommar helg...kram

http://www.alleswe.bloggagratis.se

 
Ingen bild

sari h

20 juni 2009 14:51

bästa Alle!
Dig kan man alltid lita på!
Det är ju så kul med kommentarer!!! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se