SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 20 juni 2009

SVENSK SCRAPBOOKING - CYBERCROP - MMM CHOKLAD

Av Sari - 20 juni 2009 19:16

SVENSK SCRAPBOOKING - CYBERCROP - MMM CHOKLAD

Så blev den äntligen färdig...

Den första LO:n till Svensk Scrapbookings midsommar-cybercrop.

När det kommer till LO är jag lite trög och fantasilös... Då är det bra med skisser!

Och roligare blir det med utmaningar...


Brudparets son gick loss i godispåsen...


Jag har stansat ut mmm choklad med Cuttlebugs HARMONY. Jag tog en bit kartong, satte dubbelhäftande tejp på båda sidor och fäste en bit brunt papper på ena sidan innan jag stansade, för att få lite volym på det hela.

Jag har använt samma bruna papper för att stansa ut underdelen till quickutz-blomman och klippt ut underdelen till journaling-cirkeln.


För att få fram en detalj på tredje fotot, valde jag att göra en rund ring som framhäver det hela. Jag stansade med Spellbinders cirkel-dies i två olika storlekar.


Den lilla pilen till vänster är stansad med Cuttlebugs pil-stans.Så här såg skissen ut:

Bild

 
ANNONS
 
ÅsaM

ÅsaM

20 juni 2009 19:44

Jätte fin LO. Du gjorde som jag utmanade dig.
"Think outside the box"

http://www.merving.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se