SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 16 juli 2009

HEMMA IGEN, EFTER EN TUR TILL STENUNGSUND O KUNGÄLVSTRAKTEN

Av Sari - 16 juli 2009 18:08

HEMMA IGEN, EFTER EN TUR TILL STENUNGSUND O KUNGÄLVSTRAKTEN


När jag kom hem från äventyret att hitta både Scraplyckan och Stämpelstudion, var jag så trött att jag var tvungen att lägga mig för att vila upp mig igen!


När jag väl vaknade, fanns väninnan Agneta på chatten och ville höra talas om mina s k fynd...

Så d var ju bara till att vakna upp o börja berätta... :-)

D var allt några små trevliga bekantskaper följde med mig hem...


Jul- (!!!! - ja du läste rätt) -stämplar m hugo o liva... ett par som sitter på toa...


bilar, älgar... o utav misstag, en gris istället för en spindel... Jag får c om jag orkar med böket med att skicka iväg och vänta på rätt stämpel...


stämpelbodens troll, stenar, o ett hääääärligt o ståtligt skepp att göra pirat-tema-kort eller -LO med...


Dags att easy foama... o sen provstämpla med Easy stamper...


Jag bara älskar easy stamper-metoden, framförallt på easy mount-stämplar... Det blir så himla fina resultat!!!!

Skarpa linjer, inget extra-stök runt om... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se