SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 31 juli 2009

DISTRESS-ALSTER

Av Sari - 31 juli 2009 09:59

DISTRESS-ALSTER


För att råda bot på min låga självkänsla när jag jämför mig med duktiga skapare som Ingvild Bolme m fl... tänkte jag jobba lite med Rangers distress-produkter.


Jag vill ju så gärna lära mig tekniken kring grunge, shabby chic o allt vad stilarna nu heter...


Maximalism skulle jag nog vilja kalla en dels stil... 

Om man börjar räkna på hur mycket material som ligger på en enda layout, skulle man nog bli lite högröd i ansiktet...


Well...

Jag försöker med enklare medel här hemma...


Jag är i en kreativ process just nu...

Utvecklingen mot en annan riktning lockar...

Jag måste bara hitta vägen dit.


Och som en s k sann artist, våndas jag i processen.

Jag klankar ned på mig själv och jämför mina alster och andras, kanske ur helt felaktiga perspektiv.

Stilarna skiljer sig åt och även materialen, alternativen, inspirationen  m m.

Men jag vill ju så gärna...


Men inget kommer gratis...


Så jag får bida min tid...


Jag får återigen lära mig att lita på processen.


Att ge mig själv tid...


Tids nog, kanske jag kommer dit. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se