SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2009

BOO! - HALLOWEENSPINDEL

Av Sari - 30 augusti 2009 18:40

BOO! - HALLOWEENSPINDEL

Tim Holtz-febern drar mot halloween...

Jag gillar bakgrunden, men är väl så där nöjd med resten...

Det känns som om jag är utanför min egen komfortzon (som d så populärt nu heter... )...

Blått till halloween, tänker jag mig... 

Well, varför inte...?


Spindelnätet, spindeln och boo-ordet kommer från halloween-skumstämpelsetet från Making Memories. 

Hörnstämpeln är kommer från Tim Holtz. 

Döskallen kommer från Kortmakaren.


 
ANNONS
 
Alle

Alle

30 augusti 2009 20:54

din andra länk gick till ngn annans blogg... ett misstag kanske?
Detta fattar jag dock inte....vadå länk?

http://www.alleswe.bloggagratis.se

 
Alle

Alle

30 augusti 2009 21:12

Trög som jag är...men nu fattar jag!
Jag har helt enkelt skrivit helt fel eller för fort...ett misstag ej med mening.

http://www.alleswe.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

30 augusti 2009 23:31

Bu på dig med hihihihi Jag njuter av dina fina inlägg även de läskiga hihihii

http://kattloppan

 
Ingen bild

Kathy

27 augusti 2010 17:58

I Love this tag! the blending of the colors is really awesome! and all the dimension is just Wonderful!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se