SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 22 september 2009

FINNS D NGT INTRESSE FÖR ATT STARTA EN KORTMAKARGRUPP I STUDIECIRKELFORM?

Av Sari - 22 september 2009 18:59

Nu har jag funderat under dagen...


Jag tycker att det skulle vara superskoj att starta en kortmakargrupp i studiecirkelform. Men frågan är hur stort intresset är...


Min tanke är att vi kan fråga något studieförbund om lite bidrag till gemensamt material m m. Om inte annat så räcker väl pengarna till fikat :-).


Vi håller till hos varandra för att spara in på lokalkostnader samt komma ut från våra hem för att träffa likasinnade:-). Jag kan mycket väl tänka mig att åka 6-10 mil till en träff, och jag samåker gärna.


Antalet tillfällen kan landa på 4-6 gånger per termin, eventuellt oftare om hängivet intresse finns. Jag är öppen för det mesta :-) - det gäller bara att få det att funka med allas olika lediga tider :-).


Det är valfritt om man vill visa upp någon vikning eller ny teknik vid varje tillfälle, men givetvis är det ett ypperligt tillfälle att lära sig något samt lära ut något.


Den som är intresserad kan kommentera inlägget, så får vi se hur stort intresset är.


Jag kan tänka mig att 6-8 deltagare - kan vara lagom.


Jag kan ta på mig att organisera det hela.


Tänk så skoj det kan bli :-).

 
ANNONS
 
Pandora

Pandora

23 september 2009 13:53

Jag är gärna med! Vi är nu 4-5 stycken som brukar träffas hemma hos mig ca 1 gång/månad (det är i alla fall ambitionen), men det vore trevligt att träffa lite nytt folk också. Med 4-6 gånger/termin kan jag klämma in en grupp till i mitt schema :-) Har ingen bil, men det går väl spårvagnar...

http://pandorasask.wordpress.com

 
ida

ida

24 september 2009 11:45

ja som sagt så tycker ja det låter riktigt intressant. kolla runt lite å se om det finns mer intresse. Att träffas i en pysselgrupp vore verkligen superskoj:)

http://www.idapersson.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se