SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 1 oktober 2009

LITE STRESSIGT JUST NU...

Av Sari - 1 oktober 2009 05:52

Som ni märker blir d inte så himla mycket bloggande om vad jag gjort. Det beror inte på att jag inte vill, utan på att jag har så himla mycket att stå i för tillfället.


Skolan närmar sig sitt slut, med endast fem veckor kvar.

Det är en intensiv fas på jobbet, med extrautbildning, handledning, folk som är sjuka och annat. Det finns t ex inget utrymme att ens ta semester eller kompledigt för min del. Det är så att säga fullt upp.


Jag känner av stress-symptom som spänningshuvudtryck, trötthet och en jäktad känsla av att inte hinna med allt, vare sig på jobbet, i skolan, i hemmet eller med mig själv.


Jag skulle gärna vilja spänna av med pyssel, men jag är i en sådan fas att jag inte riktigt klarar av det. Inspirationen vill inte riktigt infinna sig och det känns som om jag försöker pressa fram något.


Därtill har jag tidiga mornar på jobbet, vilket inte passar mig just nu livet. Jag vill kunna vakna av mig själv vid halv åtta-tiden istället för att väckas utav mobilen vid halv sex-tiden.


Men huvudet är fullt av pyssel hela tiden.

  • Pysselträff på måndag, där jag skall visa olika vikningar på kort och kanske en ask.
  • Starten av en ny liten pysselgrupp med nya bekanta tycker jag låter trevligt. (Jag har redan fått respons av Pandora-Helena... Nu väntar jag på att Ida skall höra av sig. Finns det någon mer som tycker att d låter kul att träffas 4-6 gånger per termin - så är det bara till att läsa inlägget och skriva en kommentar eller skicka ett mejl till mig på thenorsugirl@hotmail.com.)
  • Hur skall jag använda mig av Scor-pal? Brädan är ju helt fantastisk, men jag måste få måtten att funka med skårorna... :-).
  • Halloween närmar sig... Vad skall jag hitta på med alla produkter jag redan har...? Min favvvotid på året vill jag ju inte missa på grund av stressen...
  • Och så söker jag efter inspirationsvideor på youtube m m.

Jag får c om jag tar en tur till Magnolia på lördag. De skall väl viga in sina nya lokaler. Det kunde vara skoj att komma iväg en sväng, samtidigt som jag tror att det kommer att påverka mitt stresskonto negativt.


Några positiva faktorer bidrar till en positiv positiv känsla. 

  • Jag skall till Arkivet på kurs och jobba med Tim Holtz-produkter.
  • Jag skall hålla i en annan kurs för Scrapbruket i oktober.
  • I november skall jag på kortmakarmara hos Kortmakaren.

Allt detta sammantaget är ett bevis på KASAM. Stressigt nu, men en förhoppning om att kunna hantera det. Ett syfte och mål med allting!

Roliga saker väntar men jag måste härda ut i några dagar till.

Och jag kommer att komma tillbaka... 

Kanske redan till  helgen.


Det finns hopp :-)...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se