SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

ÄNTLIGEN FICK JAG MARTHA STEWART-HÖRNSTANSEN TILL SPINDELVÄVSMÖNSTRET! - ROUND THE PAGE MARTHA STEWART-STANSAR

Av Sari - 13 oktober 2009 19:02

Jag blev ju som besatt när jag såg någon dema Martha Stewarts hörn-spindelvävs-stans... :-). Den här till serien med round the page-stansar.Jag ville givetvis också ha hörnstansen för att kunna skapa mina egna spindelväv-pappersmattor...

Jag hittade den inte någonstans i Sverige, så jag letade i England.

Jag hittade den i en butik vid namn Craft Obsessions.Som en extra bonus fick jag ett mejl idag som talade om att de sänt tillbaka tillbaka lite pengar från frakten. Därtill skickade de med lite fiber-dekorband på köpet...

Det känns ju alltid roligt... Och det lockar dessutom till återbesök :-).


Så nu skall d bli STANSA av :-).


För att få perfekt resultat med både hörnstans och kantstans med round the page-stansarna, skall du tänka på att använda följade mått på papperet:


TUM

CENTIMETER

3 ¼

8,3

5

12,7

6 ¾

16,1

8 ½

21,6

10 ¼

25,76

12*12

30,5


Det första måttet är det minsta måttet på papperet eftersom stansen kräver det. Därefter kan du anpassa det på längden om du vill.


Börja med att stansa ut alla hörn och passa sedan in resten med de utstansade motiven.

Easy peasy!För att verkligen få allt att stämma, bör du mäta enligt tum-tabellen :-) - det kan vara lite trixigt med centimetrarna...
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se