SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

ETT JÄTTESTORT HALLOWEEN-OÄNDLIGHETSKORT... NEVERENDING CARD NEVER ENDING CARD

Av Sari - 30 oktober 2009 11:31

Äntligen fick jag klart mig enorma neverending card med halloweentema!

Den mäter 30 * 30 cm.

Jättestort!


Jag bara kände för att göra något rejält.Så här ser kortet ut när det står upp av sig själv.
Här är andra uppvikningen. Jag höll kortet enkelt. Jag passade på att bli av med halloween-die cuts som jag ropat in på tradera för LÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE sen...

Spökhus, spöken och små små svarta spindlar.


     


Jag vet inte om jag försöker bota min spindelfobi eller vad det är frågan om, men jag bara kände för att använda det vackra spindelvävspapperet från Making Memories. Att smårutorna skulle ha en massa spindlar tyckte jag bara var självklart :-).


        


Det sista upplägget.

Och jag måste bara medge att jag är besegrad.

Daisy & Dandelions Pumpkin & Aubergine-serie har fått mig att gilla söta små katter... :-).

Jag vet bara inte vad det är som gör att jag gillar de där stämplarna så himla mycket. Jag känner mig "helt sjuk" när jag tittar på dem :-).

 
ANNONS
 
Linda

Linda

31 oktober 2009 15:50

wow alltså det kortet är ju för läckert! Och jag kan bara hålla med dig ang stämplarna. De är ursöta!

http://lindaspysselblogg.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se