SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 15 november 2009

EN MASSA HÄRLIGA NYHETER HOS KORTMAKAREN

Av Sari - 15 november 2009 16:34

Det blev inte bara pysslat hos Kortmakaren igår. Det blev oxå lite handlat.


Inkidopapper i bruna och gröna toner.

????

Jo, det är sant!

Jag har väl oxå fattat till slut att de är fina att kombinera och göra fina julalster med!


........


Härliga kartong-byråer, -miniböcker med mera - superkul att altra!.


........


Fantastiska presentaskar som man kan dekorera fint och fylla med härligt innehåll... - de säljs i 5-pack.


................


Mer sirlig jul-stämplar. Här är några av dem... De här tyckte jag ju var om ännu finare än de andra :-).

 

  


 

 

...............


 

Och jag kunde ju bara inte motstå att köpa massor av självhäftande pärlor och blingstenar.

Pearls - Blå/TurkosRhinestones - Blå/Turkos


Så nu skall jag väl klara mig med dekorationer ett tag...


 
ANNONS
 
 Brizen

Brizen

16 november 2009 02:00

Va kul.. presentaskarna lät intressanta.. undrar om det finns på hobbybutiker.

Vart ligger kortmakaren? finns det någon webbsida också?

Tänkte börja göra egna askar och dekorera, testat lite idag. Ingen färdig än.

Mvh/ B

http://brizen.bloggplatsen.se

 
Tiina

Tiina

16 november 2009 12:12

Heeeeelt otroligt fina jul-stämplar *gillas*
Duktig du är!
// Tiina

http://mittskafferi.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se