SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 22 november 2009

ORDNING OCH REDA I BLOGGEN

Av Sari - 22 november 2009 10:12

Nu har jag färdigställt listan med butiker och städer. (Den kommer ganska långt ned vänster sida i bloggen...)

Jag ville få in både butikens namn och dess hemort under samma kategori, så att det underlättar eventuellt pysselbutiks-besöks-resande i landet... För visst finns det fler än jag som gärna åker till nya platser för att hitta nya pysselbutiker... :-)?

Eftersom jag bor i Göteborg, har jag mest kunskaper om butikerna häromkring :-). Men om ni upptäcker att jag har glömt någon härlig butik, så kan ni lämna en kommentar så skall jag åtgärda detta.


 
ANNONS
 
Ciza Patricia

Ciza Patricia

22 november 2009 10:41

Vilken härlig blogg du har. Mycket att titta på. Fina kort och många tips på sidor. :)

Tänkte be dig att lägga till Scrapbutiken i Linköping till din jättefina lista.
Och även be dig att skriva ihop så det står Prickiform istället för tre ord.
Tack för hjälpen och för en trevlig blogg jag kommer att komma tillbaka till.

Ha en bra söndag.

http://pysseldags.blogg.se

 
Ciza Patricia

Ciza Patricia

22 november 2009 11:24

Tyvärr är det ingen webbutik, men en blogg finns. Jag tänkte på de som bor inte för långt bort som kanske inte upptäckt butiken än. :)
Bloggen är http://scrapbutiken.webblogg.se
Där kan man se nyheter som kommer in och mycket mer. Och har man vägarna förbi så vet man att det finns en butik i Linköping. :)

http://pysseldags.blogg.se

 
Marit / Scraphörnan

Marit / Scraphörnan

4 december 2009 12:48

Hej där

vilka fina saker det finns här!
Du får gärna länka till min butik och blogg nu när du handlat och allt ;-)

Just nu firar vi 3-års jubileum och det pågår tävlingar, utlottningar och annat kul!

Vi finns i Skövde och tar emot besök efter ett litet mail eller telefonsamtal.

Kram Marit
http://blogg.scraphornan.se

http://scraphornan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se