SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 30 november 2009

VAD SKALL MAN GÖRA AV ALLA SMÅ SMÅ HERO ARTSTÄMPLAR?

Av Sari - 30 november 2009 07:56

Jag fick ett ryck igår när vi var på stan, sambon och jag. Vi gick till Papeterie och plötsligt fick jag syn på en burk med små små ugglestämplar. Jag blev genast ivrig.

...

När jag sedan såg att det fanns en annan burk med små grodor hamnade jag vid ett vägskäl.

...

Men ångesten gick snabbt över. Jag lade bort några andra saker jag plockat till mig från början och köpte båda burkarna :-!


  


Och  när jag vaknade i morsen kom jag ihåg dem...

...

Och nu var det ju dags att bestämma sig för hur man skulle förvara dem...

Hmmm...

Lämpligt nog fanns det två Noblesseaskar på bordet. Rester från festen i lördags...

Jag började mata in dem där. Och hör och häpna. Noblesseasken var som gjuten! Alla fick plats - hur lätt som helst.


  


Det som återstår nu, är att dekorera asken :-).

Och det gör jag ju så gärna så...


 
ANNONS
 
carl

carl

30 november 2009 10:09

Pyssligt värre! Rolig blogg!

http://carlisurin.bloggplatsen.se

 
Cicci

Cicci

1 december 2009 11:34

Vilken inspirerande blogg, Härligt =)

http://www.mangajarnielden.blogspot.com

 
Katarina

Katarina

1 december 2009 23:14

Hit kommer jag fler än denna gång för att hämta ny inspiration. Jättefin blogg.

http://www.aminastars.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se