SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 7 december 2009

EN MASSA FÄRGLAGDA THE GREETING FARM-MOTIV

Av Sari - 7 december 2009 19:48

På pysselträffen förvånade jag alla med att komma med lätt bagage. Allt jag hade med mig rymdes i en liten "matlåda" som jag har till mina promarkerpennor.

Jag hade ju faktiskt förvarnat dem :-)...

I vilket fall som helst, hade jag bestämt mig för att sitta och färglägga mina uppstämplade the greeting farm-motiv.

Och det gjorde jag :-)!

Här är ett uppslag av flera av dem...

(Psst - jag har färglagt endast hälften av dem idag...)


                   


 
ANNONS
 
Pysselfröken

Pysselfröken

7 december 2009 21:59

Nice! Jag gillar Greeting farm men har bara en enda själv, Laurie skunk.

http://pysselfrkensblogg.blogspot.com

 
Pandora

Pandora

7 december 2009 22:06

Men hjälp vad mycket du hunnit färglägga på en dag! Härligt.

http://pandorasask.wordpress.com

 
Ingen bild

Marita

7 december 2009 22:43

Åh alldeles underbara:) va kreativ du är på en kväll bara;) skicka hit några. Hi hi

 
Alle

Alle

8 december 2009 00:00

Jösses amalia !!!!
Här va det målat!
Hur hinner du ?

http://www.alleswe.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se