SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 26 december 2009

MIN SHOPPINGGUIDE FÖR PYSSEL

Av Sari - 26 december 2009 12:58

Här är några stillbilder på min shoppingguide när det kommer till pysselsaker.

Här är framsidan, med en annan skyddande framsida. Jag har skurit ut en bit plast från en något tjockare plastficka än vanligt. Jag skar ut en "ruta" så att man ändå kan se vad boken skall vara till.Här är ser du den skyddande framsidan och själva framsidan.En närbild...Olika typer av listor finns i boken, bl a för promarkerpennor...... Distress-bläckdynor och -påfyllningsflaskor och stickles glitterlim...


     


... och Spellbinders-dies...

        


... och stämplar från the Greeting Farm...Därtill har jag en ämnesfördelad inköpslathund...


 


Och "rena" inköpslistor...Jag har använt mig av billiga tjockare papper som jag hittat på Lidl i somras. Och hör och häpna... Mitt stora lager håller nästan på att ta slut.

Vill man ha en "finare" bok, kan man givetvis använda sig av vanliga cardstock-papper :-).

 
ANNONS
 
Ingen bild

Agneta

26 december 2009 22:30

Shopping guide skulle jag också behöva...... så man har koll och slipper dubbletterna.....=)

Har du gjort guidesidorna där man bokar av vad man har själv?

God fortsättning......dags för pyssel snart??

 
sari h

sari h

26 december 2009 22:50

allt r gjort med datorns hjälp :-)... efter timmar av slit...
jag pysslar gärna - jag är ledig imorgon

http://sarispysselblogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se