SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

STAFFLIKORT MED SASSY SUZY - WILD SPROUTS FRÅN THE GREETING FARM - EASEL CARD

Av Sari - 14 januari 2010 11:25

Här är ett stafflikort med en ny härlig stämpel från the Greeting Farm.

Hon heter Sassy Suzy, och är i mitt tycke hur härlig som helst!


Nedan ser du lite av de tillbehör jag använt mig av för att göra kortet.

Två stansar från Martha Stewart, Promarkerpennor och själva stämpeln från the Greeting Farm.

Stansen Branch punch från Martha Stewart har jag köpt hos Scrapbruket. Promarkerpennor finner du hos Scrap & Hobby.Här ser du hur stafflikortet ser ut från sidan.


 


Så här ser kortet ut när det inte är utfällt. De fina röda rosorna och beige-bruna rosorna har jag hittat hos Scrap & Hobby. Även den bruna blomman under den beige-bruna rosen kommer från Scrap & Hobby.


  


Och här ser du kortet med hälsningsfras och allt... Scallopkanten har jag stansat fram med en stans från Martha Stewart. Stansen heter Scallop dot och jag har köpt den hos Scrapbruket.


        


Till slut en närbild av dekorationerna. Halvpärlorna kommer från Reprint och jag har köpt dem hos Scrap & Hobby. Knapparna har jag hittat på någon loppis för läääääänge sen :-) och snöret minns jag inte riktigt var jag fann.

3D Snow-puffen finner du också hos Scrap & Hobby.


 

 
ANNONS
 
skånetjej

skånetjej

14 januari 2010 15:24

Hejsan!
Gillar verkligen din blogg. Tycker du har så mycket inspiration att ge, jag undrar hur du gör glittret i håret på dina Greeting farm stämplar=)
Eva

http://evaspysselscrap.blogspot.com

 
skånetjej

skånetjej

14 januari 2010 16:58

Hejsan Sari!
Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att stämpla upp några "the greeting farm" och skicka till mig. Om jag lämnar en önskelista. Bara nyfiken, och vad skulle du vilja ha betalt i så fall?
Mvh Eva

http://evaspysselscrap.blogspot.com

 
skånetjej

skånetjej

14 januari 2010 19:51

Det tycker jag låter som en bra ide, jag har ju lite stämplar jag med dock inte så många, men jag har mest magnolia :-)
Om det är av intresse, har muren, tilda med syren mfl.
Mvh Eva

http://evaspysselscrap.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se