SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

CRAFTER'S COMPANION - THE ULTIMATE PRO - 10 I 1-VERKTYGET FÖR NYBÖRJAR- ELLER DEN AVANCERADE PYSSLAREN

Av Sari - 14 januari 2010 14:38

Jag köpte ju min för ett tag sen och sen har d inte blivit så mycket mer med den. Men jag lovar mig själv, här och ny, dyrt och heligt, att jag skall börja bekanta mig med väskan igen.


För vad är orsaken till att jag inte vill använda mitt verktyg som både viker kort på flera olika sätt, hjälper mig att vika askar, knyta fina rosetter, embossar och debossar med mera...?


Här kommer en liten intensiv video för er som inte vet vad jag talar om...


Observera dock, att i de svenska paketen ingår inte CD:n... Men lugn, bara lugn. Den går att köpa separat. Och vad jag hört, skall den spelas in på svenska också :-).

Psst...

I DVD:n pratar inte Sarah så fort :-).

 
ANNONS
 
Pandora

Pandora

14 januari 2010 16:31

Vi kanske kan lära oss att använda den tillsammans? :-) Inte bara hur utan att faktiskt ta fram den... Kanske ska göra det med en gång?!

http://pandorasask.wordpress.com

 
An

An

14 januari 2010 20:08

Minulla on tuo laite--liian vähän tulee käytettyä--ehkä siksi kun ei mahdu työpöydälle--
Ihanaa, että laitat noita linkkejä--niitä on kiva katsella--

http://ankortit.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se