SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 17 januari 2010

RÖDA HURTSAR I MITT PYSSELRUM - FÖRVARING FÖR PYSSELSAKER

Av Sari - 17 januari 2010 19:44

De här röda härliga hurtsarna köper jag på Bauhaus.


Eftersom många frågat om dem och sökt efter dem på Bauhaus i olika städer utan att finna dem, dem, har jag förstått att de inte finns i alla Bauhaus-butiker. Men de finns i Göteborg i Bäckebol.


De kostar ca 30 kr/del, och du kan välja mellan 4 småfack, två större fack eller ett stort fack per del, förutom locket.


De finns också med metallhölje, men då kan du inte själv bestämma vilka fack du vill ha. Dessutom saknar de handtag.


De här hurtsarna med handtag är ju supersmidiga att frakta till pysselträffar med mera.

De säljs också som startpaket, med tre rader småfack, en rad med två fack och en rad med ett stort fack.
Jag för min del anser de här vara den bärande stommen i mitt förvaringssystem, och skulle inte kunna leva utan dem!


Om du  har långt att åka, kan man ju tänka sig att förena nytta med nöje...

Ta med gubben på fotboll eller hockey, gå på teater eller något annat samt försök att förena det med en pysselträff, scrapträff eller vad som helst och samtidigt shoppa förvaring... :-).


 
ANNONS
 
Ellis

Ellis

17 januari 2010 22:55

Smart förvaring! =)
Kram

http://www.metrobloggen.se/paltbarn

 
skånetjej

skånetjej

17 januari 2010 23:10

Hej igen Sari!

Så sant att man skulle kunna göra en liten utflykt av det, det såg väldigt smart ut den förvaringen =)

Nu till en annan fråga, var har du köpt din Sassy Suzie?
Blev nämligen störtförtjust i den direkt när jag såg den här hos dig.

Kram Eva

http://evaspysselscrap.blogspot.com

 
Ingen bild

Scrapregnbågslandet

18 januari 2010 06:04

Hej Sari!

Hur mycket tror du att dom kostar, från den minsta till den största, skillnad på startpaket och övriga lådor, om det är mycket fack eller inte mm.

Jag skall skicka mail till Bauhaus för att försöka få dom att ta hem hurtsarna till Stockholm för jag skall ner dit den 19-21 februari då det är Syfestival där nere.
Det har varit mycket scrapbutiker där men förra gången som det var så var det inte många, antingen har det blivit flera vanliga scrapmässor och dom vill hellre åka på dessa än trängas med en massa andra butiker som har sytrådar, tyger, garn, silver, mm.

Sedan så undrar jag igen om det som ser ut som skrivbordslådor-hurtsar, de ser ut att vara i trä men dom är röda, skrev om det i förra mailet också.

Vad bra att du svarar i din blogg på det datum som är det som är det sista, än där du först har lagt ditt inlägg, man kan lätt glömma vart man var och man kan få leta ihjäl sig om man frågar om något.

Mvh
Kerstin
Dalarna

 
tjugohelle

tjugohelle

18 januari 2010 10:33

jag vill oxå ha en pysselverkstad, ja en liten hörna hadde räckt ;)
helt underbart med ordning o reda och lättöverskådligt.
Jag har allt mitt pyssel i en garderob i en lite tvättsuga, det känns som ett projekt bara att sätta igång med något.
Fast maken har ett rum som han har som kontor, men nu under våren ska han o hans chef skaffa ett nytt gemensamt kontor och då e rummet mitt :)
o vad jag ska fixa då

http://tjugohelle.bloggplatsen.se

 
Mia Singh

Mia Singh

21 maj 2013 15:56

Men så himla praktiska!!! såna vill jag ha många av! :)

http://scrapparmia.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se