SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 19 januari 2010

GRATTISKORT - STAFFLIKORT - EASEL CARD - SOCCER IAN FRÅN THE GREETING FARM

Av Sari - 19 januari 2010 20:15

Här är ett grattiskort till en kille som gillar fotboll. Eller kille och kille förresten. Han fyller ju 40 bast! SCORE 4-0.


...

Formen på det prickiga papperet har jag stansat fram med Martha Stewarts round the page-stansar Topiary. En klar favorit!

Kvistarna är framstansade med Martha Stewarts stans Branch.


...


Blommorna kommer från Scrap & Hobby.
 

Stämpeln heter Soccer Ian och det är en digital stämpel, vilket innebär att du kan betala 3 dollar hos the Greeting Farm och inom någon minut ladda ned den och sedan skriva ut den.

Supersmidigt!


 


Gissa vilket landslag han hejar på :-)?


  

     

 
ANNONS
 
nancy

nancy

20 januari 2010 13:28

Tack för kommentaren i min blogg.
Jag fick ju ideen och insprationen från dig.
Du gör otroligt många fina alser. Här inne kommer jag ta mig en titt för att se alt fint du gör och få inspration.
Ha en bra dag

http://pinknanc.blogg.se

 
Ellis

Ellis

25 januari 2010 21:26

Jättefint kort och vad fin din blogg är nu! =)
Kram

http://www.metrobloggen.se/paltbarn

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

ARKIV

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se