SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 13 februari 2010

DIGITALSTÄMPELN JOSEPH FRÅN THE GREETING FARM

Av Sari - 13 februari 2010 15:41

Här har vi en annan kille från the Greeting Farm, nämligen Joseph. Det är en digitalstämpel som är superlätt att köpa och ladda ned från nätet. Sen är det bara till att skriva ut och börja jobba med den...


Jag har bara använt mig av spillpapper den här gången.


  

 
ANNONS
 
Alle

Alle

13 februari 2010 18:15

Ja han va ju cool!

http://www.alleswe.bloggagratis.se

 
Petra

Petra

13 februari 2010 21:17

Men så cool han är!!!
Köpte några 4 nya TGF på Arkivet igår och 3 av dom är special edition från CHA. Ska lägga upp dom på bloggen senare eller i morgon :)
Synd att du inte kunde vara med idag, det va jättekul! Kram

http://petraspyssel.blogg.se

 
Petra

Petra

13 februari 2010 23:05

Ja, visst är dom superfina?!!
Inte behöver du vara avis vännen för du får låna dom när du vill. :)

http://petraspyssel.blogg.se

 
Petra

Petra

13 februari 2010 23:13

Jaa, va kul att du oxå anmält dig!! Ska försöka få till en träff i mars i samma lokal som innan, ska bara kolla ditt schema och våra veckor utan småtrollen :)
Både J och jag får hem dom små på måndag, men dom leker så bra ihop så visst kommer vi gärna om det blir nåt hos J.

http://petraspyssel.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

ARKIV

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se