SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 13 februari 2010

STAFFLIKORT MED CHIBI SHIBUYA FRÅN THE GREETING FARM

Av Sari - 13 februari 2010 23:50

Nu var det dags för något färgglatt!

Det började med att jag färglade halsbandets stjärna, glasögonen och väskan. Och sen gav sig resten av sig självt.

Ett färgglatt kort, typiskt mig, skulle nog många säga :-).


(Jag ser min lust att göra färgglada kort som ett friskhetstecken :-). Förutom att jag mår lite illa, känner jag mig fit for fight inför morgondagens arbete. Och det måste jag ju medge känns skönt. Äntligen har sjukdomssymptomen gett vika!!! En sån seger! Inte förrän man varit sjuk ett tag och sedan blivit frisk igen, kan man på allvar uppskatta frånvaron av sjukdom!)Jag bara älskar stafflikort-formatet, just för att det är så smidigt att ha det stående. 


    


En Martha Stewart-stans har skapat fram mönstret på det vita papperet.

Fjärilen har jag stansat fram med en dubbelfjärilstans från Quickutz.


  


En enda blå ros pryder kortet den här gången, tillsammans med några bling bling-stenar på scallop-bågarna.

You're special-stämpeln kommer från ett litet paket med små små kloss-stämplar från Hero Arts.De gröna kvistarna har jag stansat ut med en Martha Stewart-stans. 
ANNONS
 
Petra

Petra

14 februari 2010 00:00

Görfräckt kort och väldigt mycke du! :)

http://petraspyssel.blogg.se

 
Ellis

Ellis

14 februari 2010 00:39

Jättefint kort! =)
Kramar

http://www.metrobloggen.se/paltbarn

 
Lotta

Lotta

14 februari 2010 18:35

Oj vad fint!

http://scrappakalja.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

ARKIV

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se