SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

IMORGON ÄR DET INTERNATIONELLA PANNKAKSDAGEN

Av Sari - 15 februari 2010 09:38

Visste ni att det är Internationella pannkaksdagen imorgon?

Jag trodde att den 16 februari var lika med semmeldagen - d v s fettisdagen.Men jag tycker att det var riktigt roligt de båda dagarna sammanfaller, för då kan även de som inte gillar semlor götta sig (jag t ex är inte så värst förtjust i mandelmassa och grädde), men jag tror att de flesta gillar pannkakor... :-)).


Till och med Pettson och Findus gillar pannkakor... :-). Jag hittade bilden här.


Kolla in Findus som hänger upp pannkakorna med klädnypor... :-) Kan man annat än att älska denna katt :-)?


Jag känner för att tjuvstarta redan idag, jag... :-).

 
ANNONS
 
Birgitta

Birgitta

15 februari 2010 12:04

Hej hej!!
Det var ju lustigt att det är samma dag!! Jag älskar också Pettson och Findus! Dem är underbara och jag kan deras namn på teckenspråk!!! =)
Hoppas du hade en bra alla hjärtans dag! Jag håller på för fullt och glra Stafflikort och jag använder Anya the greeting farm som motiv!!
Det är så kul när inspirationen bara flödar!! KRAM Birgitta

http://bigganpiggan.blogspot.com

 
Ellis

Ellis

15 februari 2010 19:38

Pannkakor är goda, semlor också men utan mandelmassa! =)
Kram

http://www.metrobloggen.se/paltbarn

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

ARKIV

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se