SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 17 mars 2010

LANDSKAPSKORT ÅT ARKIVET

Av Sari - 17 mars 2010 09:45

"When it rains, it pours." - heter det ju. Ett annat alternativ är "Först kommer inget, sen kommer allt'"... Med dessa två ordspråk syftar jag på att det inte hänt så mycket på bloggen den senaste tiden, men så helt plötsligt kommer tre alster på samma dag.

Ja, så kan det vara...

Håll till godo...


....


Här är alster nr tre åt Arkivet. Ett landskapskort.


  


Jag har stämplat med Tim Holtz distressdyna Black soot och färglagt motivet med Copicpennor. Därefter har jag glittrat träden med Stickles glitterlim.

Därefter har jag ruggat upp kanterna på papperet och smutsat ned dem med tre olika färger bläck. Jag har sedan skrynklat ihop pappersbiten och dragit på med lite distressbläck.


  


Jag har monterat motivet på en bit avriven wellpapp, som jag också smutsat kanterna på.


Två cirklar med text har jag stansat fram med en liten cirkel-handstans. Därefter har jag ruffat till dem och inkat kanterna.Ett mörkgrönt dekorativt band under dem och sedan en bit lila cardstock, som jag också ruggat och smutsat kanterna på. Allt detta har jag sedan satt på ett guld-pärlemor-cardstock, som var jättetrevligt att arbeta med.


Nu är det bara ett alster kvar i mars månad. Jag har inte bestämt mig för vad det skall bli, men eftersom jag har köpt de härliga Clear Art Stamps-stämplarna, så kanske det blir något med dem :-).

 

Kan ni tänka er... en mus med vingar...? Det är i alla fall en plan som är satt i verket... Hehheh. Vi får väl c om d blir lika kul som jag tänker mig...

 

Mouse Party   Clear Art Stamps pictureAltered Art  Clear Art Stamp picture

 
ANNONS
 
KarinH

KarinH

17 mars 2010 18:51

Kul att se stämpelmotivet jag ritat på ett scrappat kort =)
Riktigt fint!

http://www.karinspenna.blogg.se

 
Ingen bild

UN

18 mars 2010 10:47

Vad vacker du färglagt! Härligt!

 
Ellis

Ellis

19 mars 2010 09:52

Vad tjusigt det blev! =)
Kram

http://www.metrobloggen.se/paltbarn

 
Ingen bild

Tina

19 juli 2010 12:16

Hej Sari!

Kul att se din fullmatade blogg- jag har precis köpt in saker från 7gypsies- Stampers Anonymous och Ranger Ink- nu letar jag dock efter en diecutting maskin och undrar om du har några tips- den där big shot express ser ju onekligen lockande ut- men undrar om det går att omvandla strömmen till våra svenska förhållanden- jag ser fram emot att läsa vidare i din blogg så fort jag får tid- har tre söner- kram så länge och tack än en gång för att du delar med dig!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se