SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 31 mars 2010

ATT GÖRA I APRIL MÅNAD

Av Sari - 31 mars 2010 07:00

Här kommer några hållpunkter i april månad:


1 april - skärtorsdagen / april, april... (skojardagen)


2 april - långfredagen / internationella barnboksdagen


3 april - påskafton


4 april - påskdagen


5 april - annandag påsk


7 april - världshälsodagen

 

23 april - världsbokdagen


28 april - arbetsmiljödagen

 

29 april - dansens dag


30 april - Valborgsmässoafton / Konungens födelsedag

 
ANNONS
 
Anna

Anna

31 mars 2010 20:05

Vore så roligt med en liten träff. Jag bor på Gran Canaria och scrappar i min ensamhet. Fanns en butik här men den la ner. Har snälla vänner som köper till mig när de kommer ner. Har nästan köpt allt mitt material hos Maria på Sävedalens färg. Sakanar butiken grymt mycket.
/ Anna

http://annaspyssligaliv.blogspot.com

 
Anna

Anna

31 mars 2010 23:22

Det fanns en butik som jag lyckades hitta i början av min vistelse här men den skulle lägga ner som synd var.
Jag kommer till Sverige runt den 16-18 juni och kommer stanna några veckor. Så det hade varit roligt att komma på något scrapmara eller något annat kul. Har saknat det grymt mycket.
Kul att träffa dig också här på nätet.
Ha det så gott/ Anna

http://annaspyssligaliv.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se