SARIS PYSSELBLOGG

Alla inlägg under mars 2010

Av Sari - 27 mars 2010 17:15

Det här kortet är förvånansvärt lätt att göra... och roligt...


    

ANNONS
Av Sari - 27 mars 2010 17:14

Här är ett kort med en s k blintz-vikning på ramen till stämpelmotivet.


  

ANNONS
Av Sari - 27 mars 2010 17:12

Ett av mina första teknikkort var ett vattenfallskort. Här kommer det ett nytt vattenfallskort... 


           

Av Sari - 27 mars 2010 17:06

Här är ett kort jag velat göra länge. Det kallas för double pocket card - d v s dubbelfickskort.


  
Här är söta princess Anya färglagd med promarkerpennor.

Av Sari - 24 mars 2010 21:58

På tisdag gäller det. Falsben, pappersskärare, lim och carstock göre sig redo, för då skall det vikas kort.

Det kan bli upp till 20 st olika kortvikningar, allt beror på hur långt tiden räcker :-). Jag är i alla fall redo. Är du?


Anmäl dig genom att ringa till Scrap & Hobby på tel 031-26 56 49 eller boka kursen genom webb-butiken på adressen: http://www.scrapohobby.se/Shop/Index.php.

Av Sari - 24 mars 2010 07:34

Det här fotot är taget när min väninna o jag klippte oss korthåriga förra sommaren. Vi lunchade efteråt och hade trevligt. Och ännu trevligare (läs tokigare) blev det när jag började fota henne… Jag har använt mig av Doodlebugs paper potpourri-set för att göra denna layout. (jag hittar dem tyvärr inte i butiken) (jag tror nog att du kan mejla annelie på scrapbruket om du är intresserad av papperena...)Jag har också stansat ut två bårder med två olika Martha Stewart-stansar. Den stora heter Daisy fan - deep edger punch och den lilla heter half Daisy edgerJag har satt lite olika typer av blommor i vänster hörn. Smårosorna har jag hittat hos Scrapbruket. De finns i flera olika färger. Mini rose cream och Mini rose pink.


   


Uttrycket ”vacker utan spackel” tyckte jag var väldigt passande, eftersom väninnan aldrig sminkar sig. Hon är en naturlig skönhet.Jag har använt mig av två olika typer av bokstavsstickers som jag hittat hos Scrapbruket. Båda kommer från Papermania. De rosa tillhör AlphaMania cardstock stickers-serien curly pink och de vita skumbokstäverna tillhör AlphaMinis Foam Alphabet Stickers-serien. Det finns både stora och små bokstäver i samma paket av skumbokstäverna.


Av Sari - 22 mars 2010 05:30

Äntligen fick jag lägga vantarna på Stella från the Greeting Farm. Det här är ett s k gate fold card - ett kort som har portar framtill.Stella är färglagd med Copicpennor, som vi säljer på Scrap & Hobby. Pennorna är inte upplagda i butiken ännu,  men vi skall göra vårt bästa för att få in dem under vecka 12.  


Rosorna är superhärliga och de ger vilket alster som helst ett fint lyft. Den stora rosen är glittrad med gul stickles och de små rosorna är glittrade med platinum stickles.


       Texten "The key to my heart" och nyckeln kommer från ett papper från Graphic 45. De är heller inte i webb-butiken.


Stellas hår och klänning är glittrad med Diamond Stickles.Scallop-fyrkanten är framstansad med en ny stansmall från Spellbinders (inte i webb-shopen) och de andra fyrkanterna - kvadraterna är framstansade med "vanliga" kvardrat-stansar (inte i webb-shopen).


Och inuti kortet finns det gott om utrymme för att skriva sin hälsning.


PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se