SARIS PYSSELBLOGG

Alla inlägg under mars 2010

Av Sari - 20 mars 2010 00:01

En serie om 3 filmer.

Sätt dig tillbaka och njut!

ANNONS
Av Sari - 19 mars 2010 23:40

Ja, det blir inte lika mycket pysslat som tidigare... dels för att jag har mycket att göra och dels för att..., ja... att jag har mycket att göra.


Men det finns gott om roliga saker i mitt liv...

Imorgon skall jag t ex till Reprint i Falkenberg för att testa på lite olika saker som de säljer. Det skall bli superskoj tycker jag. Och jag hoppas att jag är full av inspiration när jag kommer hem.


Dessutom håller jag på att förbereda mig för en kortvikningskurs hos Scrap & Hobby som hålls tisdagen den 30 mars. Det skall bli superskoj att leka "cirkelledare" igen...


Jag använder Copicpennorna så mycket jag bara hinner med... och längtar riktigt efter att få göra flera kort.


Jag önskar er alla ett härligt pysslande under helgen :-).

ANNONS
Av Sari - 18 mars 2010 09:40

Minns ni den här? Min favvouggla från the Greeting Farm...


Äntligen har stämplarna från the Greeting farm hittat till webbshopen hos Scrap & Hobby. Det var en lång resa...


Här kan då få lite inspiration till vad du kan göra med dem...


Psst... Det är bra priser hos Scrap & Hobby - och billig frakt... bara 29 kr...


Gå bara till stämplar och leta upp the greeting farm...


I dagarna kommer nog Copic-pennorna också på plats :-)!Av Sari - 17 mars 2010 09:45

"When it rains, it pours." - heter det ju. Ett annat alternativ är "Först kommer inget, sen kommer allt'"... Med dessa två ordspråk syftar jag på att det inte hänt så mycket på bloggen den senaste tiden, men så helt plötsligt kommer tre alster på samma dag.

Ja, så kan det vara...

Håll till godo...


....


Här är alster nr tre åt Arkivet. Ett landskapskort.


  


Jag har stämplat med Tim Holtz distressdyna Black soot och färglagt motivet med Copicpennor. Därefter har jag glittrat träden med Stickles glitterlim.

Därefter har jag ruggat upp kanterna på papperet och smutsat ned dem med tre olika färger bläck. Jag har sedan skrynklat ihop pappersbiten och dragit på med lite distressbläck.


  


Jag har monterat motivet på en bit avriven wellpapp, som jag också smutsat kanterna på.


Två cirklar med text har jag stansat fram med en liten cirkel-handstans. Därefter har jag ruffat till dem och inkat kanterna.Ett mörkgrönt dekorativt band under dem och sedan en bit lila cardstock, som jag också ruggat och smutsat kanterna på. Allt detta har jag sedan satt på ett guld-pärlemor-cardstock, som var jättetrevligt att arbeta med.


Nu är det bara ett alster kvar i mars månad. Jag har inte bestämt mig för vad det skall bli, men eftersom jag har köpt de härliga Clear Art Stamps-stämplarna, så kanske det blir något med dem :-).

 

Kan ni tänka er... en mus med vingar...? Det är i alla fall en plan som är satt i verket... Hehheh. Vi får väl c om d blir lika kul som jag tänker mig...

 

Mouse Party   Clear Art Stamps pictureAltered Art  Clear Art Stamp picture

Av Sari - 17 mars 2010 08:08

Äntligen blev den av... Layouten åt Scrap & Hobby. Jag tänkte först smita undan, men tog sedan mitt ansvar :-).


Här är den.


  


Jag tror inte att någon är förvånad över alla härliga stämplar från the Greeting Farm... Här är det Sassy Suzy, digitalstämpeln Audrey, Edward och Cheeky Cherry Shooter som hälsar på.


  


I övrigt är det färglatt som det brukar... Allt är väl som det ska, antar jag...


Och så fick jag ju dit två utstansade kanter med Martha Stewart-stansar också :-). Daisy Fan och Doily Lace heter de. Dessutom har jag prytt LO'n med grönt dekorativt band, virkat kantband och en bit snöre som skapar härliga kontraster. Och så några knappar som pryder mittenpartierna av Daisy Fan-remsan.Favoritugglan är givetvis med, och frågar vem jag är...


  

Av Sari - 17 mars 2010 06:00

Jag är på ett strålande Tim Holtz-humör, och ville därför göra en tag.


Det var ju ett tag sedan jag gjorde skäl för mitt tilläggsnamn, "the tag" :-).


Eftersom båda butikernas sortiment hjälpt mig med materialet till denna tag, tänkte jag förena butikerna Scrap & Hobby och Scrapbruket i detta inlägg.


  Jag har satt på olika masker från setet "TimeWorks" och distressat bakgrunden med Wild Honey och Rusty Hinge (de är inte med i webb-shopen ännu...). Jag har använt mig av flera Blending tool-handtag och Blending foam pads (skumbitar) (jag har ett handtag för varje färgkategori för att slippa byta skumbitar mellan varje färg... och jag gillar ju att använda flera färger på varje bakgrund :-) ).

Ranger - Tim Holtz's Distress Ink Pads - Wild Honey

Därefter har jag sprayat på med Perfect pearl - vitt fint pulver - som jag hällt i en Mini Mister och blandat med vatten (hittar inte varorna i butiken just nu). Jag skakade om det rejält för att få det att blanda sig. Därefter sprayade jag över hela tagen och lät det självtorka.


Perfect Pearls Metallics kitInkssentials Mini Misters


Därefter har jag stämplat med en skvätt-bakgrundsstämpel från stämpelsetet "Urban Tapestry CMS 061". För att få fram de ruggade kanterna, har jag rivit med en kantrivare, d v s en Edge Scraper (hittar inte i butiken just nu).


Tim Holtz CHA 2009 Stamps - Urban TapestryEdge scraper/kantrivare.


Därefter har jag jobbat in både Vintage Photo, Frayed Burlap och Fired Brick runt kanterna.


Distress dyna-Ranger-Frayed BurlapDistress dyna - Ranger-Vintage PhotoDistress dyna - Ranger-Fired Brick


Jag har använt mig av två olika klockstämplar, en från arket "Soulful Journey CMS 029" (gummistämplar) och en mindre klocka från clear stamps-setet "Life's Possibilities". Jag har även använt mig av bingoraden och fåglarna från samma set med clear stamps.


 


Texten kommer från ett stämpelset vid namn "Fairytale Frenzy CMS 058" och jag har stämplat det på ett beige papper med diamantrutmönster. Därefter har jag skrapat kanterna och dragit på med Pumice Stone bläckdyna.


 

 

Jag har stansat fram kvistar med stansen Branch och fjärilar med stansen Glassene Butterfly. Båda stansarna är Martha Stewart-stansar.

 

Martha Stewart Punch Branch kvist - M230367


Slutligen har jag dekorerat tagen med en vit-brun ros.

Av Sari - 17 mars 2010 05:23

Ja, jag antar att ni vid det här laget förstått min passion för TGF-stämplar...

Och att jag sen försöker lära mig hantera Copic-pennorna.

När jag hittar en demo på båda två samtidigt, är ju min lycka gjord... :-).


Mycket nöje!


Av Sari - 16 mars 2010 08:09

Det blev i alla fall ett Tim Holtz-alster gjort igår :-). Den kommer imorgon bitti...


I övrigt försöker jag komma ikapp med allt efter mässorna. Arbetsveckan ser hyfsad ut, så det bör finnas en chans att göra något mer i veckan. Jag bara längtar.

Men först måste jag städa i pysselrummet... så att jag vet var jag har allt...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se