SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 24 april 2010

ATT JOBBA MED TIM HOLTZ PRODUKTER... INTE ALLTID SÅ LÄTT... - HALSBAND OCH TAG SOM AFFIRMERAR

Av Sari - 24 april 2010 07:08

Att göra något fint av Tim Holtz saker är mycket svårare än att förälska sig i alla hans produkter. Tro mig! Det krävs både det ena och det andra för att det skall bli ett hyfsat resultat. Men jag tänker inte ge upp. Jag gillar hans produkter så pass mycket att jag tycker att det är värt att anstränga sig lite extra.


Här är först ett halsband som jag inspirerats till att göra från en av hans böcker.


  


Du ser den i videoform här:
Jag har hittat delarna till halsbandet hos SCRAP & HOBBY.


Jump rings:


Philosophy tags:


Word sticks:

Fragments:

   


  

...


Sen har jag också gjort en affirmations-tag för att jag inte skall tappa tron på mig själv!!!!... Ironiskt nog tvivlade jag på att det skulle kunna bli något av denna tag i den första videon :-). Jag lät därför tankarna bli sams under dagen och fortsatte när jag kom hem. Processen visas i tre filmsnuttar.


  


Den första videon är rätt så lågmäld p g a sambon låg och sov när jag spelade in... Efter att ha fått så pass många kommentarer att man inte kan höra mig, tänkte jag att jag måste göra något åt det hela. Sen kom jag på att jag faktiskt köpt en mikrofon för länge sedan till min videokamera... Så när jag kom hem igår, var jag ju bara tvungen att leta fram den och testa...


Hädanefter hoppas jag att ni kan höra mig mycket bättre :).

Följande stämpelset har jag hittat hos SCRAPBRUKET:

Urban Chic:

Tim Holtz Unmounted Rubber Stamp Set - URBAN CHIC

Fairytale Frenzy:

De övriga stämplarna har jag nog hittat någon annanstans.


Metalldekorationerna har jag hittat hos SCRAP & HOBBY.


Metal corners:


Swivel clasps:


Washers:      
ANNONS
 
Nicola

Nicola

25 april 2010 21:50

Tycker den är superhäftig!!

http://www.minpyssligasida.blogspot.com

 
Nicola

Nicola

25 april 2010 21:51

Halsbandet alltså!!
Och tagen är ju läcker också!

http://www.minpyssligasida.blogspot.com

 
Ingen bild

anna

19 maj 2010 09:30

diggar skarpt tagen med "always know in your heart..." både färgerna, designen och kanske framförallt budskapet e kanon!!

 
Ingen bild

anna

19 maj 2010 09:31

visste inte att du börjat m smycken..utveckling;))
älskar elefantknäppet!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se