SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 26 april 2010

ETT ARMBAND MED TIM HOLTZ TYPE WRITER KEY CHARMS, LINK CHAIN OCH ANDRA METALLDEKORATIONER

Av Sari - 26 april 2010 21:17

Jag har testat på att göra ett armband med Tim Holtz LINK CHAIN och TYPE WRITER KEY CHARMS (du hittar dem båda hos Scrap & Hobby).Ego som jag är :-), skrev jag mitt eget namn på bokstavsbrickorna. Jag lade till några halloweenrelaterade metalldekorationer bara för att testa på det hela. Därtill har jag lagt till en ängel och en groda - bara för att busa till det lite :-).


Så här ser armbandet ut i sin helhet.Och här kommer några närbilder:Jag får nog säga att jag är glatt överraskad över hur fina TYPE WRITER KEY CHARMS-dekorationerna blev. Jag har tyckt att de var lite för dyra för min smak förut, men slutresultatet är superfint!


        


Som avslutning på det hela, har jag satt dit en härlig grod-dekoration.


  


Jag som blivit förtjust i att filma mina alster, kan också se mig jobba lite på armbandet här:


 
ANNONS
 
Alle

Alle

28 april 2010 13:59

Coolt! jätte snyggt!
Måste testa...testa...kul!

http://www.alleswe.bloggagratis.se

 
maria

maria

28 april 2010 21:34

Men va läckert, supersnyggt!!
Du inspirerar mig och det finns en award att hämta inne hos mig.

http://maria-miamaria.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se