SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 1 maj 2010

ETT PORTKORT - GATE FOLD CARD - MED THURSDAY FRÅN THE GREEETING FARM

Av Sari - 1 maj 2010 10:00

Här är mitt portkort med underbart härliga THURSDAY från the Greeting Farm. Du hittar den hos Scrap & Hobby på måndag. Den är ju helt bedårande, tycker jag!


I vanlig ordning gör jag numera både video och tar foton. Fotona kommer senare i det här fallet :-).
FÖLJANDE HITTAR DU HOS SCRAP & HOBBY

Stämpelmotivet Thursday från the Greeting Farm

Copic-pennor

Distressdynor

Stickles glitterlim

Spellbinders olika dies

Pappersrosor i olika storlekar

Färdiga tags - etiketter


FÖLJANDE HITTAR DU HOS SCRAPBRUKET

Tim Holtz-stämplarna (Urban Chic och Urban Tapestry)

Tim Holtz Gadget gears-ekrar

Spellbinders olika dies

Pappersrosor i olika storlekar

Tim Holtz Unmounted Rubber Stamp Set - URBAN CHIC
Sizzix Bigz Die - Gadget Gears by Tim Holtz
 
ANNONS
 
Alle

Alle

1 maj 2010 11:58

Utbyträff ?? har jag ingen aning om...jag har inte fått någon inbjudan.

http://www.alleswe.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se