SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 15 maj 2010

EN LITEN LÖRDAGSUTMANING... GÖR EN HÄRLIG TIM HOLTZ-INSPIERAD BLOMMA AV GRUNGE PAPER

Av Sari - 15 maj 2010 07:55

Här har ni en helt underbar video på hur man kan göra en grunge paper-blomma.Det är speciellt kul att se honom få användning för den där lilla bokstavsdekorationen i mitten.


I just love Tim Holtz!


Och ni som inte hunnit köpa blomstansen eller grunge paper o s v - kan väl göra en egen tolkning av utmaningen. Kanske har ni några andra blomstansar, eller t o m klipper ut dem för hand. Använd fantasin! Om man inte hittar något bra tidningspapper kan man ju stämpla något annat på ett papper innan man limmar ihop det med grunge paper-arket.


Det skulle vara sååååå skoj att få c vad ni skapat under dagen...., så länka gärna till mig.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lisa Ekström

15 maj 2010 14:24

Hej!
Tack för trevlig service imorse! Det var vi som hängde på låset... ;-) Jag har gjort en blomma, efter fri tolkning, den kommer i Inkido-bloggen på måndag. Hälsningar från Lisa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se