SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 20 maj 2010

ETT ANNORLUNDA STAFFLIKORT MED FJÄRILAR HÖGT OCH LÅGT

Av Sari - 20 maj 2010 01:52

Efter några dagars uppehåll, är det riktigt skönt att komma igång med pysslandet igen :-). Så jag har gjort en video till... Du hittar den längst ned i det här inlägget.


Min pysselkompis Agneta lekte lite med stafflikortet förra veckan. Hon tänkte också göra ett, men ha det stånde på sidan. Det tyckte jag var riktigt kul, och kunde inte riktigt hejda mig när jag skulle göra ett kort idag.


Och när jag såg alla fjärilsstsansar framför mig på pysselbordet och sedan tänkte på den fina stämpeln från Prima var planen igång.


Sen var det ju bara till att lägga till en lite större fjäril i bakgrunden och det var ju enkelt gjort med en stans från Spellbinders. Nested butterfly.För att få till fjärilar runt om hela papperet har jag använt mig av två olika stansar från Martha Stewart. En hörnstans och kantstans.


Stamp n punch-setet var också riktigt kul att jobba med -speciellt när man satte fjärilarna på varandra för att skapa intresse.Du hittar allt hos Scrap & Hobby!


          
 
ANNONS
 
Ellis

Ellis

20 maj 2010 22:08

Vad snyggt det blev från sidan också! =)
Inget pyssel på en vecka, nästan fått abstinens, men ska pyssla lite i helgen! =)
Kram, Elenor

http://www.metrobloggen.se/paltbarn

 
Screwdriver

Screwdriver

20 maj 2010 23:47

Riktigt snygg fjäril!

http://drinkrecepten.se

 
lenislenis

lenislenis

21 maj 2010 21:21

Detta kan man ju verkligen kalla ett fjärilskort! Snyggt som sjutton!

http://lenislenis.blogg.se

 
Sindra

Sindra

23 maj 2010 11:21

Nu blev jag riktigt sugen på att göra en sådan variant av stafflikort! Riktigt läckert med härligt fjärilstema på! :)

http://sindras-gnistor.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se